Our Teachers

Ilonkáné Vida Angéla
zeneterapeuta

Ilonkáné Vida Angéla vagyok, Szentesen születtem. 2004 óta élek Jászberényben. Két gyermekes boldog anyuka vagyok. Egy rövid időszaktól eltekintve, mikor tündér vagy királylány szerettem volna lenni, az óvónői és énekesnői pálya vonzott.  Édesanyám is óvónő, sokat voltam gyerekek között, és hamar kiderült, hogy ez lesz az én hivatásom is. „Tündér” korom óta a zene szerves része az életemnek. Zongoráztam, majd gitároztam, az óvodapedagógusi szakközépiskolában pedig az altfurulya volt kötelező hangszer, amit a főiskolán a szoprán követett. A hangszerek mellett az éneklés állt (áll a mai napig) a legközelebb hozzám. Különböző versenyeket nyertem, zenekarokban énekeltem és szerencsém volt külföldön is dolgoznom, mint énekesnő.

Gyes alatt fogalmazódott meg bennem, hogy mit is jelent számomra a zene.

Támogat, gyógyít, erőt ad, megnyugtat, felvidít, a lélek nyelve. Szeretnék még sokat adni főleg a zene által, ezért is végeztem el a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola Zeneterapeuta szakát.

Sok minden változik az életben, rohan a világ, de a gyermekben rejlő szépség, jóság, és szeretet mindig ott van. Ez jelenti a legnagyobb örömöt a munkámban, ugyanakkor a legnagyobb felelősséget is: azt, hogy ezzel a rám bízott kinccsel értő és érző figyelemmel bánjak, hogy megőrizzem, gazdagítsam.