Bús Éva
logopédus

Bús Éva vagyok. 2002 szeptemberében utolsó éves főiskolásként kezdtem a munkát a Maci Oviban. 2003 júniusában diplomáztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán logopédia tanár és terapeuta szakon. 2002-2012 között láttam el az Intézményünkben minden kisóvodás logopédiai fejlesztését. Szívesen vállalom a hozzám érkező, gyógypedagógus, óvodapedagógus és tanító szakos hallgatók gyakorlatának vezetését, ami gyakran megtalált az elmúlt években.

Az inkluzív nevelés gyakorlatát a Maci Oviban szívtam magamba és vált sajátommá. Feladatom a sajátos nevelési igényű gyermekek ellátása, inkluzív nevelésük segítése. A szívemhez legközelebb álló feladat, az óvodás gyermekek anyanyelvi nevelése, fejlesztése, a zökkenőmentes iskolakezdés segítése. Az elmúlt években tovább bővítettem tapasztalataimat a környező településeken lévő óvodákban, általános iskolákban. 2014-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen Közoktatás vezetői és pedagógus szakvizsgát tettem, jelenleg az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campusán Neveléstudomány szakos bölcsész képzésre járok, ezekkel is tágítva látókörömet a pedagógián belül.

2017. júniusától dolgozom ismét a Maci Oviban, nyitottan és lelkesen készülök a következő nevelési évre