25 éves Jubileumi Maci Alapítványi Bál

2018. a Maci Alapítvány különleges éve, hiszen 25 évesek vagyunk!
Szeretettel, hálával a szívünkben invitálunk Benneteket, hogy ünnepeljetek velünk február 10-én, Jászberényben, a Déry Rendezvényház csodálatos Dísztermében.
A báli részvétellel a Maci Alapítványt támogatjátok!

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, aki valamilyen módon kapcsolódott, kapcsolódik a 25 évünkhöz: a Maci oviba most járó gyermekek szüleit, a korábbi macis szülőket, azokat a macis gyerekeket, akik már felnőttekké váltak, azokat a pedagógusokat, akik most a kötelékünkhöz tartoznak, és természetesen azokat is akik korábban dolgoztak velünk, a támogatóinkat, minden kedves ismerősünket és párjaikat, baráti köreiket és azokat is akiknek “csak” szimpatikusak céljaink, működésünk és jelenlétükkel szívesen támogatnák alapítványunkat!

A bál teljes bevételét a gyerekek udvari játékának körülményeinek fejlesztésére kívánjuk fordítani. Ilyen pl. a napvitorla a hinta fölé, illetve újabb hinták beszerzése…. Az “átlagos” óvodáknál nagyobb az eszközigényünk, hiszen sokféle fogyatékossággal élő gyermekkel foglalkozunk intézményünkben.

A 25. éves Jubileumi Bálunkon nyitott szívvel és csodás programmal várunk!
Az est fővédnöke: Pócs János, országgyűlési képviselő úr.

Minden kedves vendégünket welcome drinkkel fogadunk és az est folyamán háromfogásos felszolgált vacsorával várunk, éjfélkor könnyű-ízletes falatokat kínálunk.
(A támogatói jegyár a vacsorán túl, a welcome drink-et és kávét tartalmazza, a további italfogyasztás a helyszíni büfé-bárban rendelhető.)

Ajánlott öltözék: hölgyeknek alkalmi ruha, férfiaknak öltöny.

A köszöntések és a meglepetés műsort követően: bál, zene, tánc, beszélgetések, öröm és örömkönnyek kifulladásig…! 🙂

Tombolával is várjuk kedves vendégeinket, értékes nyereményekért!
A résztvevők a Tombola megvásárlásával és nyeremények felajánlásával is Maci Alapítvány tevékenységét támogatják!
A 25. évi Jubileumi Alapítvány bál támogatói jegyára: 7000 Ft/fő.
Jegyek vásárlása csak elővételben! Jelentkezési határidő: 2018. JANUÁR 31.
A jegyigényeket, a létszám feltüntetésével a macialapitvany@gmail.com e-mail címre várjuk.
A jegyigény a báli belépő(k) összegének befizetésével válik véglegessé.
A Maci Alapítvány bankszámlaszáma:
10200586-45112485-00000000
(Cégbejegyzék szám: P.K. 61.403/1993. Adószám: 18821309-1-16)
Készpénzes jegyvásárlásra a Maci Óvodában is van lehetőség, január 31-ig., hétköznaponként 9-16 óra között. Cím. Maci Alapítványi Óvoda, Jászberény, Gorjánc Ignác sétány 1.

A macialapitvany@gmail.com e-mail címre várjuk a Tombolafelajánlásokat is, legyenek azok akár tárgyi, vagy szolgáltatásfelajánlások! Arra is van lehetőség, ha nem akar konkrét ajándék-vadászattal fáradozni a MACI Alapítványt támogatni kívánó, hogy a Tombolára szánt összeget utalja át az Alapítvány számlájára, amiből mi vásároljuk meg a Tombola-tárgyat, szolgáltatást, a Támogató kívánsága szerint, kimondva, feltüntetve a felajánlót, vagy megőrizve anonimitását.

Nagyon sok szeretettel várunk!

— Lúcia